Вторник, 21.05.2024, 01:11
Вітаю Вас Гость | RSS
Меню
Форма входа
Реклама
Пошук

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Календар
«  Ноябрь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Реклама интернет ресурсов!

Головна » 2013 » Ноябрь » 18 » Місяць 2112 (рецензія)
04:44
Місяць 2112 (рецензія)
Только здесь можно получить качественные курсовые на заказ. Не имеешь свободного времени? этот сайт тебя выручит. Закажи и не трать свое время на пустяки, когда можно достичь большего. 
Десь у далекому майбутньому нарешті зникли проблеми споживання електрики на Землі. Більше немає необхідності турбуватися за спадання природних ресурсів, адже замість цього на Місяці знайшли гелій-3 і створили там автоматизовану базу по його видобутку, де живе і контролює всі процеси лише одна людина. У нього, як і у всіх людей, на Землі залишилася дружина і маленька донька, але, на жаль, прямий зв'язок вже давно порушена, і доводиться робити відеозаписи. Регулярні пробіжки, харчування рідкими сумішами в пакетах, заміна батарей, залицяння за рослинами - все це вже порядком набридло Сему Белу, йому залишилося всього лише два тижні відмотати на базі і потім він відлетить назад до сім'ї. Щось раптом в останній час перед очима почали ввижатися бачення після трьох років перебування на самоті, вся ця атмосфера почала гнітити. В одній з поїздок до бурильної машини Сему щось прічуділось, що відвернуло його, і він врізався в неї. Після цього почали відбуватися дивні речі, про які він ніколи не знав, що йому не могли приснитися навіть в найстрашніших снах. Сем прокинувся на базі і помітив, як робот розмовляє на пряму з центром Землі, але не зрадив цьому великого значення. Після цього помітив, що бурова машина перестала працювати, і вирішив відправитися туди після довгих суперечок з роботом. Там він побачив велику аварію, де всюдихід врізався в установку, але розкривши люк, виявив живого себе. На базі два Сема задалися безліччю питань і один з найважливіших - хто клон?

Ніколи не знаєш, що чекає нас у майбутньому. Фільм оповідає про справді трагічною і правдивої історії, де всього лише один чоловік повинен виконати своє завдання і повернутися додому, але уряд не запланував, що все буде саме так. Картина жива і з хорошими реалістичними кадрами. Коли її дивишся, створюється відчуття читання гарної книги. Багато переживань загадок народжує в умах глядачів багато питань, відповідь на які вони можуть знати, або тільки здогадуватися. Чудовий і незвичайний фільм варто подивитися всім без винятку.
Категорія: Кино, видео | Переглядів: 424 | Додав: droom1366611 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: