Вторник, 21.05.2024, 00:42
Вітаю Вас Гость | RSS
Меню
Форма входа
Реклама
Пошук

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Календар
«  Ноябрь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Реклама интернет ресурсов!

Головна » 2013 » Ноябрь » 21 » Льодовиковий період (рецензія)
04:19
Льодовиковий період (рецензія)
Нужны деньги? микрофинансирование это то что тебе нужно, особенно в трудные времена, когда ты на мили. Бери деньги в кредит под малый процент и выполняй запланированое.
 Історія шести друзів в черговий раз нас радує веселими пригодами. Тільки на цей раз мамонти Елі і Менні чекають дитину. Дбайливий Менні в суєті зовсім забуває про своїх близьких хлопців і начебто невелика компанія, яка перетворилася в сім'ю, руйнується. Але що б не сталося, лінивець Сід вміло переплітає всіх в одне коло, потрапляючи в неприємності з яких його вирішили врятувати друзі. Елі в положенні і їй це зовсім не заважає відправитися на пошуки лінивця в інший світ, світ динозаврів, яких вважали вимерлими. Десь у джунглях вони зустрічаються з Баком, веселим, швидким і спритним єгерем цих місць. Він і став їх черговим іншому, відправившись на пошуки Сіда. Разом вони потрапляють в незвідані місця, цілу купу неприємностей, а також в печеру з звеселяючим газом, де вони мало не померли від сміху.

А в той же час Сід подружився з динозавром Тиранозаврів і став батьком своїх прийомних дитинчат Тиранозавра. Але навіть їх чекала небезпека від іншого динозавра більш великого і сильного, тому довелося бігати і замітати сліди від нього. Звичайно ж, не забули про смішну білку з минулих частин. Цього разу нам показали набагато більше і встигли підшукати йому подружку, яка також не проти смачного жолудя. Боротьба за жолудь буде найзапекліша і смішна, але скінчиться вона сімейними буднями, почасти, адже він більше, ніж просто білка!

Непоганий анімаційний фільм, як завжди, не дає глядачеві нудьгувати і тим більше сумувати. Історію вміло продовжують з особливим гумором, але гнуть зовсім не в ту сторону, хоча з іншого боку тут вже годі й вигадати щось інше. Історія про сім'ю виглядає дурнувато і, звичайно ж, псує задоволення і серію в цілому. Але в теж час свою дитячу аудиторію цей фільм набуває з завидною швидкістю, але більш дорослу втрачає. Нову частину неодмінно варто подивитися, адже свого відмінного гумору серія ще не втратила, а також відмінно провести час.
Категорія: Кино, видео | Переглядів: 413 | Додав: droom1366611 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: