Понедельник, 20.05.2024, 20:27
Вітаю Вас Гость | RSS
Меню
Форма входа
Реклама
Пошук

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Календар
«  Ноябрь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Реклама интернет ресурсов!

Головна » 2013 » Ноябрь » 17 » Казкові Передзвони знов скликають друзів
17:25
Казкові Передзвони знов скликають друзів

На початку грудня, в рамках прийдешніх зимових свят та Художньої Премії серед учнів і шкіл "Золотий Пензлик" , до славетного Запоріжжя знов з'їдуться молоді вокальні, театральні, танцювальні, інструментальні та акробатичні таланти з усіх куточків України.

Своїми творчістю, професіоналізмом та креативністю змагатимуться ці хлопці та дівчата поміж собою під пильним оком зіркових журі ІІ Міжнародного Благодійного Фестивалю талантів "Казкові Передзвони", який відбудеться за підтримки Благодійного Фонду Костянтина Кондакова. Шановні експерти з числа провідних та зіркових представників українських культури та шоу-бізнесу оцінюватимуть рівень юних талантів, а також поділяться з ними професійними секретами сценічного життя та роботи й дадуть безкоштовні майстер-класи.

Під час Гала-Концерту Фестивалю "Казкові Передзвони" 07 грудня, окрім феєричної святкової концертної програми, захоплюючих конкурсів з подарунками та виступами зіркових вокалістів, також відбудуться виставка дитячо-юнацьких малюнків на тему зимових свят та фотовиставка "Зіркові усмішки".
Розпочнеться Фестиваль 07 грудня о 13:00.
Вхід на захід - безкоштовний.

Всі конкурсанти "Казкових Передзвонів" отримають приємні подарунки та пам'ятні відзнаки, а абсолютні переможці Фестивалю матимуть змогу отримати додатково й безкоштовну путівку до Артеку. А по закінченню концертної програми, на її учасників очікує недільна захоплююча екскурсійно-розважальна програма видатними історичними та культурними місцями Запоріжжя за підтримки Благодійного Фонду "Патріот Запоріжжя".

Також, в рамках Фестивалю "Казкові Передзвони", засновником та організатором якого є молодіжна організація "Наше щасливе життя", відбудеться ряд додаткових цікавих заходів.

З 26 листопада по 03 грудня в 10 запорізьких обласних притулках й інтернатах волонтери організації проведуть ряд безкоштовних творчих майстер-класів з малювання, виготовлення святкових листівок та новорічних іграшок, а також з випічки маффінів (м'як кекси). Окрім практичних занять від молодих художників та ТМ "Зееландія", отримають вихованці цих закладів й приємні бібліотечки з наборів дитячого журналу "Колобочок".

А 12 грудня 2014р. в рамках Фестивалю, за підтримки Благодійного Фонду Костянтина Кондакова та ТМ "Аква Фонтана", відбудеться Обласний форум з розвитку волонтерства та інклюзивних процесів, на якому представники громадських організацій, профільних навчальних закладів, державних департаментів і служб поділяться поміж собою корисним досвідом та знаннями.
Категорія: Общество | Переглядів: 301 | Додав: gertsoge | Теги: наше щасливе життя, золотий пензлик, фонд кондакова, казкові передзвони, благодійний фестиваль, патріот запоріжжя | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: