Понедельник, 20.05.2024, 20:27
Вітаю Вас Гость | RSS
Меню
Форма входа
Реклама
Пошук

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Календар
«  Апрель 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Реклама интернет ресурсов!

Головна » 2013 » Апрель » 25 » Замовте фотообої для офісу
14:11
Замовте фотообої для офісу
Фотообої в інтер'єрі стали одним з цікавих рішень дизайну квартир, будинків, а також офісів. Фотообої - це хороша можливість візуально розширити простір, перетворити його на свій смак.



Сучасні фотообої відрізняються високою якістю, невибагливістю, яскравими колірними рішеннями і, звичайно ж, реалістичністю, що викликає яскраві емоції і створює непередаваний ефект присутності.

Актуальною тенденцією стало клеїти фотообої не тільки на стіни, але і на будь-яку гладку поверхню. Останнім часом все частіше можна зустріти незвичайне оформлення дверей та меблів за допомогою фотообоїв.

Фотообоі для офісу - рішення, коли ви вирішили змінити дизайн Вашого офісу на незвичайний, оригінальний, доброзичливий. Сюжети природи або панорами міста стануть відмінною прикрасою вашого офісу. Такі малюнки зможуть порадувати і приємно здивувати своєю незвичайністю будь-якого прийшов до вас клієнта.

Сучасні технології друку дозволяють отримати фотообої з передачею кольору і мінімальною краплею фарби такого обсягу, що загальна якість буде порівняна з якістю звичайних кольорових фотографій. Друк фотообоїв можлива на носії різної фактури.

Сьогодні існує безліч зображень, з яких ви обов'язково підберете підходящі фотообої для офісу. Соковиті насичені фарби розбавлять сірість і офіційність вашого офісу. Надані фото також можна використовувати в якості виготовлення фотокартин або картин на полотні.
Завдяки панорамним фотообоям в офісі ви зможете перетворити сіру стінку в сонячний пляж, засніжені гори або в будь-який інший варіант із сотні доступних. Розмір фотообоїв в офісі ви обираєте за своїм бажанням. Сучасні матеріали виготовлення фотообоїв дозволяють проводити вологе прибирання стін без страху пошкодити зображення на них.

http://karna.lviv.ua/
Категорія: Интересные вещи | Переглядів: 746 | Додав: opavlova171 | Теги: фото шпалери, фотообоі, фотошпалери, фото обої львів, фотошпалери львів, фотообої, фотообої львів, фотообої на сті, фотообої на стіну, купити фотообої | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: