Понедельник, 20.05.2024, 17:00
Вітаю Вас Гость | RSS
Меню
Форма входа
Реклама
Пошук

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Календар
«  Декабрь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Реклама интернет ресурсов!

Головна » 2013 » Декабрь » 7 » Роуен Аткінсон. Печать уф красками
03:52
Роуен Аткінсон. Печать уф красками
Потрібна печать уф красками тоді вам сюди. Тут ви знайдете якісну техніку для друку, та забезпечите себе довготривалим та якісним роздруком.
Цей знаменитий комедійний актор народився 6 січня 1955 року в англійському місті Ньюкасл-апон-Тайн. Його дід Едвард був власником мережі кінотеатрів, і Роуен з раннього дитинства був у курсі всіх кіноновинок. Коли йому було дванадцять років, він побачив по телевізору Джона Кліза в одній із серій «Літаючого цирку Монті Пітона». З тих пір він став заучувати сцени з фільмів напам'ять і розважати ними рідних та друзів. У середній школі він заснував кинокружок і показував там картини за участю відомих коміків: Бастера Кітона, Чарлі Чапліна і Жака Таті. Після школи вивчав інженерну справу в університеті рідного міста, а також навчався в Квінз-коледжі в Оксфорді. В цей час він познайомився з Річардом Куртисом і Говардом Гудоллэм. Одне з виступів цієї трійки коміків привернуло увагу Річарда Армитейджа, агента Джона Кліза. Завдяки йому Аткінсон почав вести власну радіопрограму на ВВС під назвою «Люди Аткінсона». У 1990 році він одружився на своєї давньої приятельки Сьюнетре Состри, у них двоє дітей - Бен і Лілі.

Містер Бін

Перший успіх йому приніс виступ в шоу лондонського театру Хемпстед в 1978 році. Популярний серіал «Чорна гадюка», з 1983 року транслирующийся з англійської телебаченню, пародіював життя британських королів і принців. Аткінсон зіграв у ньому роль принца Едмунда. Однак справжня слава прийшла до актора після виконання головної ролі в серіалі «Містер Бін». Першу з тринадцяти серій фільму про комічні пригоди містера Біна, що вийшла на екрани в 1990 році, у Великобританії подивилися 13 мільйонів чоловік. Фільм отримав багато премій, у тому числі нагороду Британської коноакадемии.

У романтичній комедії «Чотири весілля і похорон» (1994), поряд з Х'ю Грантом і Енді Мак-Доулом, Аткінсон зіграв розсіяного пастора. У картині «Тонка блакитна лінія» (1995), пародіює будні поліцейської дільниці, він втілився в роль інспектора Фоулера. Він зіграв також у фільмах «Все можливо, дитинка» (2000) і «Щурячі перегони» (2001).

Джонні Інгліш

Роуен Аткінсон зіграв роль у фільмі «Агент Джонні Інгліш». У ньому Аткінсон грає роль співробітника спецслужб, який стає відомою фігурою, після того як коштовності англійської корони виявляються викраденими з лондонського Тауера. Недосвідчений, але повний ентузіазму герой отримує автомобіль і всі необхідні засоби, якими користуються секретні агенти. Вся Англія пов'язує з ним свої надії.
Прем'єра фільму відбулася у Великобританії в квітні 2003 року.

Роуен Аткінсон і Гаррі Поттер?

Кіностудія «Уорнер» вмовляла Роуена Аткінсона зіграти у четвертій частині «Гаррі Поттера». Відомий своїми комедійними ролями, Аткінсон повинен був би зіграти могутнього і злого чарівника Лорда Вольдеморта. Як пам'ятають читачі, Вольдеморт наводить жах, герої книги бояться навіть вимовляти його ім'я. У першій частині Гаррі Поттер знешкоджує Вольдеморта, і він залишається лише як дух. Однак у четвертій частині, яка називається «Вогненний кубок», злий чарівник з'являється знову.
Категорія: Кино, видео | Переглядів: 426 | Додав: droom1366611 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: