Понедельник, 20.05.2024, 18:34
Вітаю Вас Гость | RSS
Меню
Форма входа
Реклама
Пошук

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Календар
«  Декабрь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Реклама интернет ресурсов!

Головна » 2013 » Декабрь » 7 » Мерилін Монро. Двигатель opel
04:04
Мерилін Монро. Двигатель opel
Купить двигатель opel поможет данный магазин, в котором очень большой выбор двигателей различных марок и не только этой. Заходите и выбирайте нужный двигатель с необходимой мощностью.
Мерилін Монро - одна з найвідоміших жінок в усьому світі, найяскравіша легенда ХХ століття...
Голлівуд, легендарне місце, Мекка для акторів і режисерів, найдивовижніше місце у світі, адже саме тут народилося американське кіно. До 1920-му році, завдяки стрімкому зростанню деяких великих кіностудій і появи так званої «системи кінозірок», тут вироблялося близько восьмисот фільмів кожен рік, а саме назву «Голлівуд» стало символом розкоші, солодкого життя і ілюзорної привабливості кіно. Протягом 15 років скромний селище перетворилося на столицю кіноіндустрії Сполучених Штатів, так як в ній зосередилося приблизно 90 відсотків американських кіностудій. І, звичайно ж, не дивно, що саме тут, в Місті Ангелів у самому серці з'явилася на світ, Норма Джин Бейкер більш відома всім нам, як Мерилін Монро. Приготуйтеся, ми запрошуємо вас в захоплюючу подорож у світ чорно-білого кіно, розкоші, поп-арту. Тепер вперед у світ Мерилін Монро і сподіваємося, що нам вистачить хронометражу і за 10 хвилин Вашої уваги ми перетворимо Ваш настрій в оновлену і стильну посмішку... Отже, починаємо!
Про неї говорили, що свою жіночність і привабливість вона створила сама. Наполегливими, довгими тренуваннями і репетиціями актриса ліпила той екранний образ, який ми звикли бачити в її фільмах. Улюблений напитом Мерилін Монро - шампанське Piper-Heidsieck (Пайпер Хайдсік). Це офіційне шампанське великого кіно, без якого не обходяться найпопулярніші кінофестивалі й церемонії вручення нагород Оскар. У Мерилін Монро слова «зараз прийду» могли означати інтервал в діапазоні від двадцяти хвилин до двох годин. Вона ставилася до своєї зовнішності, як живописець до яке творять їм полотну. Вона маскувала свої недоліки за допомогою майстерного гриму. Цього Мерелін навчилася сама, нікому не довіряючи своє обличчя. Одного разу вона здивувала фотографа, який застав її за незвичним заняттям: Мерилін сиділа, тримаючи грим в руках, а біля неї був розкритий підручник з анатомії. Так вона знайшла навички вищого мистецтва макіяжу. Не багато знають, що Монро була ровесницею королеви Єлизавети Другої. До того ж, у 50-х роках, коли планувалося одруження князя Монако Рене, однією з кандидаток на виконання ролі майбутньої княгині разом з Грейс Келлі (Greys Kelly) була і Монро.

«У Джазі тільки дівчата» - так називається популярний комедія з Мерилін Монро у головній ролі. Але цікаво, що в оригіналі цей фільм має зовсім іншу назву - «Деякі люблять гарячіше» (Some Like It Hot). Мене анітрохи не заботя гроші, - не раз повторювала актриса - Я хочу тільки одного: вражати!!! Коли американський письменник Артур Міллер бував у театрі зі своєю дружиною Мерилін Монро, додивитися виставу до кінця було практично неможливо. Весь зал переставав дивитися на сцену і дивився на Мерилін. Нарешті, і самі актори переставали грати і дивилися на неї - адже вона була світлом, справжнім променем сонця для американців п'ятдесятих років. Сукня, в якій Монро виступала на торжестві в четь дня народження Кеннеді, було найдорожчим лотом у 1999 році, вона була продана на аукціоні більш ніж за 1.2 мільйона доларів. Мерилін Монро любила повторювати: Голлівуд - це те місце, де тобі готові заплатити мільйон доларів за поцілунок і ні гроша за твою душу.

Ну що ж, ось і все, і ми можемо говорити, що знято наше кіно. Ми постаралися донести дух того часу крізь призму ідола століття - Мерилін Монро. «Все своє життя я грала тільки для глядача. Не з-за того, що була великою, але тому що не була потрібна я була не потрібна»... так сумно говорила про себе Монро, але сподіваємося, що вона помилялася. Адже Мерилін стала міфом. Міфом про красу, стилі і природності, міфом про справжню зірку. Саме тому сьогодні ми глянули на життя її очима. Ми намагалися зобразити справжню алею зірок. Подбали про вибух емоцій, адже це Мерілін любила більше всього.
Категорія: Кино, видео | Переглядів: 455 | Додав: droom1366611 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: