Понедельник, 20.05.2024, 16:16
Вітаю Вас Гость | RSS
Меню
Форма входа
Реклама
Пошук

Статистика

Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0
Календар
«  Апрель 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Реклама интернет ресурсов!

Головна » 2013 » Апрель » 29 » Юридична компанія, чи варто звертатись до неї?
18:25
Юридична компанія, чи варто звертатись до неї?
В даний час нерідкі випадки, коли багатьом доводиться стикатися з проблемою невиконання зобов'язань за договорами. Це відноситься як приватним особам, так і до організацій.

Беручи на себе певні зобов'язання, не всі правильно оцінюють свої можливості і комерційні ризики, а то й просто намагаються під прикриттям об'єктивних причин ухилитися від виконання договору. Варто відзначити, що з такими проблемами доводиться стикатися не тільки в сфері відносин боржника і позикодавця, але і в будь-якій області, будь то поставка товару, будівництво, надання послуг і ще безліч інших областей правовідносин.

Як же бути сумлінному партнеру по угоді, коли дебіторська заборгованість контрагента зростає в геометричній прогресії, а з його боку не відбувається абсолютно ніяких дій, що підтверджують бажання виконати взяті на себе зобов'язання? Найбільш вірним виходом з такої ситуації є звернення до кваліфікованих юристів за правовою допомогою.
Справи за борговими зобов'язаннями часто мають і психологічний аспект, пов'язаний з тим, що добросовісна сторона договору не в кожному випадку має можливість або бажання поставити питання в жорсткій формі.

Найчастіше побоюючись нажити в особі боржника недоброзичливця або втратити довіру у давнього партнера по бізнесу, кредитор сам обходить всі гострі кути, йдучи на поводу у боржника, що намагається щоразу при виникненні питання про виконання зобов'язання "випросить" чергову відстрочку. І в результаті, проблема росте як на дріжджах, все більше і більше перетворюючись на гордіїв вузол, який все одно доведеться розрубувати, але вже з серйозними втратами.

А адже третій стороні (незалежним юристам) завжди простіше залагодити конфлікт до того моменту, коли він назріє з найбільшою силою. Чи не пов'язаний психологічним аспектом незалежний юрист в нетерплячий відмовок формі зможе добитися поважного ставлення до свого клієнта з боку дебітора і в мінімальні терміни допоможе повернути борги. Тим більше що оформлення претензій це не така вже проста справа, що вимагає обліку маси нюансів. В іншому випадку, безграмотно складені документи можуть унеможливити звернення до суду для подачі позову про стягнення заборгованості.

Іноді цілком достатньо толково проведених переговорів з боржником, що містять підказку (або настійну рекомендацію) про те, де саме можна знайти необхідні резерви для погашення наявних боргів і проблема тут же дозволяється світом. А провести переговорний процес з високою результативністю зможе лише професіонал з великим стажем такої діяльності та знанням правових норм.

Потрібно віддавати собі звіт і добре розуміти, що чим більша дебіторська заборгованість, тим примарнішими стають перспективи її отримання від боржника. А варто було кредитору вчора звернутися до кваліфікованих юристів, то сьогодні і вівці були цілі, і вовки не мали б проблем з дірками в банківському рахунку. А хто, в якій ролі в кожному випадку боргових зобов'язань виступає, найчастіше визначити досить проблематично.

http://www.unicol.com.ua/uk/main.html
Категорія: Интересные вещи | Переглядів: 421 | Додав: opavlova171 | Теги: повернення боргів, досудове стягнення, представництво інтересів, повернення дебіторської заборговано, дебіторська заборгованість, судове стягнення | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: